Man - lør: 12.00 - 23.00

Søndag: 14.00 - 22.00

 

Engene 4, 3015 Drammen

tlf: +47 32 89 98 80

Take Away Meny

FORRETTER

11. Hjemmelaget vårruller med sursøtsaus - kr. 63,-

13. Peking suppe med grønnsaker - kr. 55,-

- syrlig, sterk krydret

14.  Frityrstekt scampi - kr. 81,-

- m/ sursøt saus

15. Ovnsbakt scallops (kamskjell) i hvitløksmør - kr. 81,-

16. Gratinerte snegler i hvitløksmør - kr. 81,-

 

 

BIFF RETTER

21. ‹‹Chao Min›› - kr. 127,-

Husets stekte nudler med marinert biffstrimler

22. Biffstrimler i sateysaus - kr. 147,-

Satey er en middels sterk eksotisk krydder som gir en aromatisk og spennende smak

23. Biff strimler i Sichuansaus - kr. 145,-

Skåret biffstrimler blandet med utvalgte friske grønnsaker (sterk)

24. ‹‹Chung Sek Auh›› i sursøt-kjøttsaus - kr. 170,-

Soya marinert biff, servert med freste grønnsaker

i en herlig saus på kinesisk vis

25. Biffstrimler i peppersaus - kr. 147,-

Skåret biffstrimler med blackpepper frest i wok og tilhørende grønnsaker

26. Biff Chopsey - kr. 136,-

Soya marinert småbiff med grønnsaker og soyasaus

(Kan byttes til kylling- eller svinekjøtt)

 

 

SVINE RETTER

31. Strimlet svinefilet i Østerssaus - kr. 152,-

Serveres med Pak Choi og tofu

32. Småribbe i sursøtsaus på kinesisk vis - kr. 152,-

Servert med ananas, løk, gulrøtter, paprika og babymais (frityrstekt svin)

33. Strimlet svinefilet i Sichuansaus - kr. 138,-

Svinefilet skåret i strimler blandet med friske grønnsaker (sterk)

34. Strimlet svinefilet i sursøtsaus - kr. 152,-

Servert med ananas, løk, gulrøtter, paprika og babymais

35. ‹‹Tsa siu›› - kr. 170,-

Grillet svinekjøtt marinert i barbeque-saus, servert i skiver og på en seng med grønnsaker

36 ‹‹Kung Pao›› -  kr. 156,-

Wok freste svinekjøtt m/grønnsaker og cashewnøtter (Veldig sterk) (kan byttes til kyllingkjøtt)

 

 

KYLLING RETTER

41. ‹‹Chow Maifann›› - kr. 127,-

Kinesiske risnudler med marinerte kyllingbiter i karry

42. Panert kylling i sitronsaus  - kr. 147,-

Sprøstekte kyllingfilet med woket grønnsaker serveres i en frisk sitronsaus

43. Kylling i Sichuansaus  - kr. 138,-

Skåret kyllingfileter blandet med friske grønnsaker (sterk)

45. ‹‹Dao Si Kai››  - kr. 147,-

Marinerte kyllingskiver i en spennende saus

badert av Black-bean

46. Kylling Karry  - kr. 136,-

Kyllingfileter med grønnsaker i karrysaus

 

 

 

FISKE RETTER

51. Stekt steinbittfilet m/grønnsaker  - kr. 147,-

Wok stekt steinbittfilet med friske grønnsaker

52. Scallops i ‹‹Hou-Sin›› saus  - kr. 189,-

‹‹Hou-Sin›› er en nydelig kraftsaus som passer perfekt til all slags sjømat

53. ‹‹Hoi Bah››  - kr.210,-

En eksklusiv sammensetting av havets delikatesser som scallops, kongereker og blekksprut. Serveres i en fyldig og smakfull saus

54. Frityrstekt Scampi  - kr. 175,-

Servert med rekechips og sursøtsaus

55. Kjøkkensjefens hummer i sursøt chilisaus  - kr. 210,-

Hel-hummer serveres i hot sursøt chilisaus med vannkastanje, babycorn og grønnsaker

56. Brasserte Kongereker  - kr. 175,-

Brasserte kongereker i hvitløk servert i en liflig sammensetting av kinasopp, brokkoli, sukkererter og gulrøtter

57. ‹‹Hot Pot›› - kr. 210,-

En herlig blanding av havets delikatesse med scampi,scallops og blekksprut i chilisaus (veldig sterk)

 

 

AND OG LAM RETTER

61. And i soya saus  - kr. 202,-

Skåret andeskiver med grønnsaker, serveres i tradisjonell kinesisk soyasaus

62. Frityrstekt and med sursøtsaus  - kr. 210,-

Sprøstekt andestykker med ananas og sursøtsaus

63. Lam i peppersaus  - kr. 199,-

Peppermarinert lammestrimler med utvalgte grønnsaker

64. Lam m/purre i ingefær  - kr. 199,-

Mørnet lammekjøtt med purre, champignon og paprika i en aromatisk ingefær saus

65. ‹‹China Pot››  - kr. 210,-

En deilig blanding av okse, kylling og kongereker, serveres i en gryte med tofu, kinasopp, vannkastanjer og Pak Choi

 

 

NORSKE RETTER

71. Indrefilet m/Bearnaisesaus 180gr  - kr. 230,-

Serveres med ristet grønnsaker og bakt potet

72. Kyllingfilet m/Choronsaus  - kr. 184,-

Serveres med ristet grønnsaker og pommes frites

73. Lammefilet i urtesaus  - kr. 230,-

Med fløtegratinerte poteter

74. Reinsdyrfilet i viltsaus og tyttebær  - kr. 248,-

med bakt potet

 

 

BARNE MENY

81. 2 pølser m/pommes frites   - kr. 69,-

82. Kyllingpinner m/ pommes frites  - kr. 69,-

83. Biff chopsuey / Kylling chopsuey  - kr. 74,-

 

 

 

DIVERSE EKSTRA

Ris - kr. 20,-

Stekt ris/Nudler - kr. 30,-

Saus - kr. 20,-

Soya saus - kr. 10,-

Kjøtt - 50,-

Nøtter - kr 20,-

Allergener

Hvetemel:

Meny: 11, 13, 14, 19, 21, 22, 23, 25, 26, 31, 33, 35, 36, 43, 45, 53, 54, 55, 57, 61, 62, 63, 64, 65, 71, 72, 73, 74, 81, 83, 91, 92, 95 og fløtegratinerte poteter

 

Melkeprodukter:

Meny: 15, 16, 71, 72, 74, 81, 95, 93, 94, fløtegratinerte poteter og iskrem

 

Egg:

Meny: 13, 14, 32, 41, 42, 54,

71, 72, 93, 94, 95 og iskrem

 

Soya:

Meny: 22, 33 og 43

Black-bean: 45

 

Sesam:

Meny: 22, 35, 41 og 52

Skalldyr:

Kongereker: 53, 54, 56 og 57

Hummer:  55

Reke: 19 og 55

Kamskjell: 15, 52, 53 og 57

 

Bløtdyr:

Snegler: 16

Blekksprut: 53 og 57

 

Fisk:

Steinbit: 61

Brill-fisk: 22

Ansjos: 24

 

Selleri:

Meny: 36 og 57

 

Nøtter:

Cashewnøtter:  36

med alle rettigheter

Engene 4, 3015 Drammen

tlf: +47 32 89 98 80

Man - lør: 12.00 - 23.00

Søndag: 14.00 - 22.00